Autisme

Over mij en hoe ik werk

Even voorstellen

Mijn naam is Ron Grillet en ik haal veel voldoening uit het coachen en begeleiden van autistische jong volwassenen. Ik kom graag echt in contact en gebruik hier al mijn levenservaringen voor. Ik kijk samen met jou waar en op welk vlak jij kunt groeien. Jouw 'eigenheid' staat hierbij voorop. Het fijnste wat je immers kunt worden dat is jezelf.


In jouw kracht komen

Vaak kijkt je omgeving eerder naar je onmogelijkheden dan dat men kijkt naar wat je wél kan. 

Soms lijkt het of niemand ziet wie je werkelijk bent, maar ziet men alleen je autisme. Wat ik je wil leren en meegeven is dat jij uniek bent. Jij bent niet je autisme, JIJ bent echt uniek en wij gaan samen werken aan jouw ontwikkeling en jouw eigen unieke kracht.

 

Van nu naar nu 

Of het nu gaat om werk, studie of privé,  als coach sta ik je met raad en daad terzijde en leer ik je manieren om het stuur van jouw leven in eigen hand te nemen met de mogelijkheden die voor jou toepasbaar zijn. Met als eindresultaat dat je een weg vindt naar een leven met minder stress en meer rust.

Mijn werkwijze

Om in jouw unieke kracht te komen maken we een paar afspraken.  De eerste is bij voorkeur op mijn praktijk bij 'Het land van nu' in Schalkwijk.  Daar kijken we wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt. Ook kan ik bij jou thuis komen om je op weg te helpen bij de dingen waar je tegen aanloopt.

Voorop staat een ontmoetingsplek waar de prikkels niet de overhand nemen en waar jij je prettig bij voelt.

Daarna kijken we wat qua werkwijze en begeleiding het beste bij jou aansluit, denk bv aan een online afspraak, samen wandelen, koken, boodschappen doen of wat jij maar nodig hebt. 


'Takiwatanga'

'Takiwatanga' is een Maori woord' voor autisme, vrij vertaalt betekent het "in zijn/haar eigen tijd en ruimte'.

Hoe mooi is dat!

 

Ik hoop dat je veel vragen hebt, stel ze gerust en neem contact met me op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. App mij op 06-27151713.